Zagreb / tel: +0385 98 212 152

Ulazak u salon namještaja uvijek je poseban događaj. Odabir namještaja nakon uzbuđenja spoznajom da ste našli nešto izvrsno za vaš dom može vam ostati u sjećanju za cijeli život.

Eto, pokušajte se prisjetiti gdje ste kupili pojedini dio namještaja iz vašeg doma. Priznajte, sjećate se mjesta kupnje samo svojih najboljih komada namještaja! Shvatljiva je percepcija kupca kada je zadovoljan proizvodom. Vjerujte još uvijek ima tvrtki koja drži do memorije kupaca!

Obiteljska tvrtka „Lecher“, utemeljena 1996. godine, upravo je mjesto gdje možete doživjeti takvo uzbuđenje. Kojeg ćete se sjećati cijeli život... Poznat vam je osjećaj uzbuđenja posjedovanja novog namještaja, kao i doživljaj vrhunske kvalitete i dizajna. Ponuda blagovaonica i dnevnih boravaka specijalnost je salona, zapravo i prepoznatljiv dio ove tvrtke koja u sklopu iste nudi samo izvrsnost. Naravno, pritom je nezaobilazan izbor kožnih sjedećih garnitura najnovijeg dizajna, te komode, vitrine, stolovi i stolice od masivnog drveta visoke kvalitete, kolonijalnog ili modernog stila.

Ne valja oklijevati, uređenje interijera Lecher može pružiti u obliku vrhunskog doživljaja kojeg ćete se uvijek prisjećati! Vama preostaje potom samo udobnost i elegancija...